Vad vi gör

Trots vår litenhet  skulle man lätt kunna kalla Doo för ett fullserviceföretag, vilket också är vår storhet. Vi kan kan vara din partner när det gäller allt från 3D, bildretusch, trycksaksframställning, webb, film och animation.

3D

Om du behöver visa din produkt som inte blivit producerad än. Om du vill prova en idé på en form. Behöver du skapa en miljö som inte går att fotografera. Mycket går att göra i 3D, både för stillbild och för film. Kolla på våra olika exempel för 3D för att bilda dig en uppfattning vad vi kan erbjuda.


Förpackningsdesign

Vi brinner för förpackningar. Vi vill att din produkt ska ha rätt utseende och få rätt uppmärksamhet i butikshyllan. Vi ser till att din produkt uppfattas på avstånd och tål att synas på nära håll. När vi gör din förpackningsdesign har vi även god nytta av att kunna göra dessa i 3D med fotografisk kvalitet så ni snabbt kan nå ut till era kunder med produktfoton på era nyheter.


Print

Allt från grafiska profiler till katalogproduktion. Fokus idag ligger på butiksmaterial då vi håller ihop de varumärken som våra kunder lägger i våra händer. Vi ser till varumärkets själ och kan hoppa in i stort sett var som helst. Från ett nyetablerat varumärke där ni behöver en grafisk plattform att stå på till att vara en förlängd arm för fortsatt produktion på din befintliga plattform. Vi är stolta för allt nytt vi skapar men också stolta för att föra ert grafiska arv vidare.


Motion graphics

Animation

Film

Ända sen barnsben har animerad film legat varmt om hjärtat. Därför är animationsprojekt alltid något extra för oss. Det är dock ofta en process som kräver lite mer av både oss och från dig som kund. Se våra exempel på animationsprojekt för att bilda dig en uppfattning om vad vi kan göra för dig.

Vi kan klippa film och hjälpa dig att leverera TV-reklam till nordens alla länder på respektive språk om så krävs.


Webb

Digitalt

Vi har goda kunskaper inom webbdesign och mycket av det vi gör har flyttat över till surfplattor och digitala skärmar. Grafisk design är fortfarande detsamma men tekniken bjuder på fler möjligheter och vi är där för att hjälpa dig att nå ut även i dessa mediakanaler.

Allt från hemsida och webbshop till bannerkampanjer, film på internet och presentationen i surfplattan. Vi finns här för att hjälpa dig.